Om

Följ mig:


LB Knowhow ägs och drivs av mig, Linda Björklund. 


Jag är nyfiken på människor och mänskligt beteende. Det finns massor av anledningar till att vi väljer att vara och göra på olika sätt. Mitt eget liv har bestått av både toppar och dalar, glädje och sorg, flow och utmaningar som gjort mig apatisk.., För mig har mycket handlat om att jag tänkt mig livet, vänner, familj, jag själv på ett visst sätt... jag har haft förutfattade tankar om hur allt ska vara.


Jag valde att ta itu med allt det här, som inte funkade för mig, när min andra son föddes. Jag var trött och slut och fullständigt less på mig själv och hur jag "var". Idag har jag ett helt annat förhållningssätt till mig själv, andra människor och livet i största allmänhet. Jag är övertygad om att det är fullt möjligt att vara lycklig och ha balans i livet, samtidigt som man ibland upplever stunder av sorg, nedstämdhet och man kan vara skitless på både sig själv och sitt liv. Idag har jag lärt mig att det finns både toppar och dalar och hur jag ska göra för att inte fastna i negativa tankar och en upplevelse av att jag inte duger, att jag inte kan någonting och att allt är hopplöst.


Det här är källan till att jag arbetar med personlig utveckling i olika former. När du och jag är där vi hör hemma är vi allra mest oss själva. Då mår vi som allra bäst och fungerar bäst - oavsett om det är i grupp eller enskilt. Då kan vi också, på allvar, delta i det sociala samspelet med andra på lika villkor.


Jag hjälper personer, grupper, företag och organisationer med förändring och utveckling på olika sätt. Hållbarhet är en ledstjärna i min verksamhet. Jag vill hjälpa människor mår bra för jag är övertygad om att människor som mår bra håller i längden och bidrar positivt både i privatliv och i arbetsliv. 


Mer fokus på rätt saker

Med min hjälp kan du, din arbetsgrupp och ditt företag utveckla er förmåga att tänka klart och kritiskt även under belastning - så att ni  få bättre tillgång till era resurser i olika situationer helt enkelt.

.

Extern samtalspartner/bollplank

Kanske är du en chef eller ledare som är ute efter en extern samtalspartner - någon som kan hjälpa dig sortera tankar, planer och strategier för att du ska kunna fokusera och göra rätt sak på rätt sätt i din roll. 


Workshopledare

Med mig som workshopledare kan din grupp och ditt företag hålla fokus på det som är era mål och visioner medan jag håller i själva arbetprocessen åt er.


Jag är utbildad och certifierad coach,  diplomerad mindfulnessinstruktör och certifierad användare av teorin Förändringens Fyra rum. Jag är också del av nätverket KC Gruop AB.


Är du nyfiken på något av detta och vill veta mer  - hör av dig!


Må väl och ha det gott!


//LindaB


Kom ihåg att alla stora resor börjar med ett enda steg.